Kopi Tongkat Ali

Bukan Sekadar Kopi Biasa

Sekarang anda boleh minum kopi dengan beberapa manfaat tambahan untuk kesihatan anda. Kopi Tongkat Ali kami diadun dengan ekstrak herba Tongkat Ali yang mengandungi antioksidan yang kuat.

Tongkat Ali juga dikenali sebagai Ginseng Malaysia, LongJack dan nama saintifiknya ialah “Eurycoma Longifolia”.

Herba ini berasal dari Malaysia dan telah digunakan secara tradisional untuk anti-penuaan, antimalarial, antivirus dan aktiviti anti-kardiovaskular.

Hari ini dalam era moden, tongkat ali juga digunakan oleh olahragawan dan wanita untuk mengurangkan keletihan, meningkatkan kesejahteraan, mengurangkan lemak badan dan meningkatkan prestasi. Antara sebab yang popular, kegunaan kopi Tongkat Ali ialah ia dapat membantu meningkatkan libido, merangsang testosteron dan membantu meningkatkan daya seks anda.

Tongkat Ali membantu sistem imun dengan memerangi kerosakan radikal bebas, yang sebenarnya merupakan punca banyak penyakit. Ia juga membantu meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan tenaga.

Terdapat banyak faedah lain termasuk menghindari dari penyakit seperti demam, malaria, ulser, tekanan darah tinggi, batuk kering, sakit tulang, batuk, cirit-birit dan sakit kepala.

Menggabungkan kebaikan tongkat ali dengan rasa kopi Omega yang unik, kini anda dapat menikmati secawan kopi yang bermanfaat untuk kesihatan anda.

Kopi Tongkat Ali

kopi tongkat ali
 • Kopi Tongkat Ali
  20 sachets x 20 grams sekotak
Peningkatan Formula Baru

Tongkat Ali Kopi Omega Menggunakan 3x Lebih Tongkat Ali Yang Kuat *

 • Meningkatkan Testosteron

  Tongkat ali dilaporkan melalui kajian klinikal yang ia dapat membantu meningkatkan kadar testosteron anda [3][5]

 • Meningkatkan Ereksi Untuk Lelaki

  Dalam kajian klinikal yang dijalankan pada lelaki, subjek melaporkan peningkatan kualiti ereksi, sehingga ia dapat meningkatkan tenaga batin mereka [2][5]

 • Meningkatkan Libido

  Dalam kajian klinikal, subjek melaporkan peningkatan libido dan ia dapat membantu meningkatkan kualiti hidup mereka [2][5]

 • Meningkatkan Kesejahteraan

  Dalam percubaan klinikal yang melibatkan lelaki biasa, subjek menunjukkan peningkatan kualiti hidup dan kesejahteraan [2]

 • Mengurangkan Tahap Cortisol

  Kurangkan tahap kortisol dan ia juga dapat mengurangkan tekanan anda [i]

 • Meningkatkan Massa Otot Dan Kurangkan Berat Badan

  Dengan senaman yang teratur, tongkat ali membantu meningkatkan jisim otot anda dan mengurangkan berat badan [4]

Open chat
Whatsapp Us
Hello 🙂 Berminat dengan Kopi Tongkat Ali?

Chat dengan kami dan klik butang chat di bawah...