• Kopi Fiber

    Kopi Slimming Yang Terbaik!

Serat ataupun fiber adalah satu aspek penting untuk diet seimbang dan sihat kerana ia dapat menyekat kelaparan, membetulkan sistem pencernaan dan membantu mengawal gula di dalam darah. Pada dasarnya, ia mengisi anda supaya anda kurang cenderung untuk makan. Masalah yang kebanyakan orang menghadapi sekarang dengan fiber adalah ia sukar didapati di dalam makanan dan minuman dan jika yang ada, ia selalunya  tidak mencukupi.

Alternatif yang lebih mudah adalah untuk mendapatkan fiber melalui campuran dengan kopi. Kopi Fiber kami adalah kopi yang dicampur dengan fiber yang dihasilkan daripada jagung dan selulosa sawit dari Jepun. Ini adalah campuran semulajadi dan berkualiti tinggi yang biosoluble dalam sistem pencernaan.

Faedah serat ataupun fiber adalah luas dan pelbagai. Ia terutamanya membantu dalam membakar lemak, mempromosikan regulasi gula dalam darah dan meningkatkan pergerakan usus. Semua ini membawa kepada pembasmian lemak dan kolesterol supaya anda akhirnya dapat menguruskan badan. Minum Kopi Fiber dengan kerap akan memberi kesihatan dan keselesaan yang lebih baik kepada badan anda.

Kopi Fiber

Slimming Fiber Coffee
  • Kopi Fiber
    20 sachets x 20 grams sekotak
  • Kopi fiber yang dirumus khas kami dibuat daripada serat berasaskan jagung yang diimport dari Jepun dan ia dibuat untuk membantu anda merasa lebih baik tentang diri dan mengurangkan berat badan anda. Bersama dengan bahan-bahan khas yang digunakan bersama dengan serat berasaskan jagung, ia dapat membantu anda mengurangkan berat badan yang berlebihan dengan tidak melakukan senaman dan anda hanya perlu minum kopi.

  • Terdapat laporan bahawa pengguna kopi fiber berjaya kehilangan lebih kurang 2-3 kg sebulan hanya dengan mengambil 2 cawan Kopi Fiber setiap hari. Tanpa sebarang senaman tambahan dilakukan.

  • Ini berjaya dilakukan kerana Kopi Fiber kami membantu anda berasa kenyang dan anda tidak merasa perlu makan lebih banyak lagi. [1]

  • Penyelidik mendapati bahawa memakan serat berasaskan jagung membantu meningkatkan beberapa jenis bakteria baik dalam usus anda. [1]

  • Fiber yang dihasilkan oleh jagung, juga tergolong dalam serat pemakanan yang larut dan dianggap prebiotik penting yang mengekalkan fungsi biologi, seperti homeostasis glukosa, peraturan lipid, pencegahan penyakit kolon, dan ciri-ciri prebiotik. [3]

Open chat
Whatsapp Us
Hello 🙂

Berminat dengan Kopi Fiber?

Chat dengan kami dan klik butang chat di bawah...